-->

21. oktober 2008

Ryanair med nye Italiaruter

Som vi skrev i går, har Ryanair planer om to nye ruter fra Sandefjord Lufthavn Torp til italia. I dag er det blitt bekreftet at selskapet starter opp med flyvninger til Alghero på Sardinia og Bolognia i Nord-Italia, begge rutene skal etter planen åpnes i mars neste år, når flyselskapenes sommerprogrammer starter opp igjen.Alghero får to ukentlige rundturer fra Torp, onsdag og søndag, ruten starter opp 1. april. Byen ligger på Sardinia, som er Middelhavets nest største øy, bare Sicilia er større. Alghero har omlag 40.000 innbygere. Byen ligger nord-vest på øya, mens hovedstaden Cagliari ligger sør på Sardinia.

Bologna er hovedstad i regionen Emilia-Romagna og ligger ved foten til Apenninene. Hit skal Ryanair etterplanen starte med flyvninger tre ganger i uken, tirsdag, torsdag og lørdag, fra og med 31. mars. Bolognia er en stor messe- og konferanseby, byen og regionen er også kjent for sine flotte mattradisjoner.

Ryanair har allerede satset på italiafly i fra Torp. Du kan fly til Milano (Bergamo), samt til Pisa. Pisaruten skal holdes stengt nå i vinter, og det er i skrivende stund usikkert om den starter opp igjen til sommeren.

Her leser du mer om Alghero og her finner du informasjon om Bologna

Foto: torp.no

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart