-->

6. oktober 2008

SAS til topps

For fjerde måned i år er SAS det mest punktlige flyselskapet i Europa. Widerøe kom på tredje plass blant Europas beste flyselskaper i september.


Fersk statistikk viser at SAS Norge var det mest punktlige flyselskapet i Europa i september. Det er det amerikanske selskapet FlightStats* som måler ankomsttider på rundt 50 europeiske flyselskaper.

- Vi vet at kundene våre verdsetter tiden sin høyt, derfor jobber vi knallhardt for at de får en så effektiv reise som mulig. Punktligheten vår i år er helt i verdensklasse, og det er gøy å se at alle tiltakene våre for å spare tid virker, sier informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS Norge.

I statistikken er det målt 11.289 SAS-flygninger i september, og 92,6 prosent av flygningene landet til oppsatt tid eller før. Dette var altså bedre enn noen andre. Widerøe kom på tredje plass på listen over de beste selskapene i Europa.

SAS toppet målingen i april, juni og juli og kom på andre plass i mai og august.

Det canariske selskapet Binter Canarias tok sølvplassen, mens Norwegian kom på en hederlig niendeplass i denne målingen.

*FlightStats leverer avgang- og ankomsttidene ved Oslos tre lufthavner, på vår nettside, samt søkemotorene for flighter i Europa og resten av verden. Du finner alle disse tjenestene i venstre kolonne, under "avganger/ ankomster."

Foto: SAS


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart