-->

29. oktober 2008

Svensk take-off fra Rygge først om et år

Først høsten 2009 regner Sveriges Lars Magnusson med å kunne starte sine planlagte flyvninger fra Rygge. Magnusson som fra før eier City Airline har tidligere gitt klart uttrykk for at han gjennom et nytt flyselskap - Air Oslo - vil starte flyvinger fra Rygge til Göteborg så fort som mulig.Tar tid
Nå har Magnusson funnet ut at etableringen kan komme til å ta litt lengre tid. – Det mest realistiske er at vi kommer i gang i oktober 2009, sier Magnusson til Moss Avis. En svensk flyplass som Magnusson ikke vil navngi, skal nå fungere som pilotprosjekt for hvordan Magnusson tenker å organisere sine planlagte flyvninger.

Detaljer
– Det er et utall detaljer vi må ha på plass. Derfor har vi nå funnet ut at vi i samarbeid med en svensk flyplass skal arbeide fram en plan for hvordan tingene skal løses på en best mulig måte. Når alt er klappet og klart, vil vi på én og samme dag åpne et rutenett mellom 10 byer i Sverige, Norge og Danmark. I dette opplegget er Rygge svært viktig. Vi kommer til å satse for fullt på Rygge. Rygge vil være en av våre tre viktigste flyplasser, sier Lars Magnusson.

Suksess
Den nye strategien med å gjennomføre et pilotprosjekt på en svensk flyplass, vil gjøre satsingen på Rygge og de andre flyplassene, mer seriøs.– Når vi slår til neste år, skal alle detaljer sitte. Det er avgjørende for at dette skal bli en suksess, sier Lars Magnusson til Moss Avis.

Foto: City Airline

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart