-->

6. november 2008

Cimber air utvider i Oslo

Både ny rute fra Billund til London Gatwick og utvidelse på Oslo-Billund, Billund-København, samt Aalborg-København er med i Cimbers ”etter-Sterling-plan”.

I forbindelse med de store forandringer i konkurransesituasjonen etter Sterlings konkurs, ønsker Cimber å styrke både sine innenriks- samt regionale ruter, forteller flyselskapet i dag.Helt ny destinasjon
En ny Cimberrute mellom Billund og London Gatwick åpnes allerede den 24. november i år med en daglig rundtur. Senere, fra sommerrutenes oppstart i 2009, er planen å utvide antallet daglige rundturer til 3, naturligvis forutsatt at passasjerene tar godt i mot Cimbers nye tilbud.

Utvidelser på eksisterende ruter
Utvidelsene på rutene mellom Aalborg-København og Billund-København vil være gjeldende fra den 24. november i år, mens utvidelsen på Oslo-Billund, først forventes å bli aktuell fra mars måned 2009.
Om den forventede Oslo-utvidelse sier salgs- og markedssjef for Cimber, Bjarne Rasmussen:
-Ved å utvide med et nightstop i Oslo, og utvide våres nåværende 4 daglige rundturer, til i alt 5, skaper vi tre timers frekvens i begge retninger og får skapt et helt unikt produkt, som våre konkurrenter vanskelig kan matche.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart