-->

2. desember 2008

Norwegian lanserer egen mobilportal

Framtiden ligger i bruken av mobilen som verktøy. Norwegian har tatt konsekvensene av dette og lanserer egen mobilportal.
Logg deg inn på http://m.norwegian.no og du får enkelt tilgang til Lavpriskalenderen og kan gjøre bestillingen og endringer direkte på mobilen.

Alle som kjøper billetter hos Norwegian vil etter 8. desember i år motta en egen mobilbillett. Mobilbilletten kan man f.eks benytte når man skal sjekke inn på automatene.

Norwegian etablerte Call Norwegian i begynnelsen av 2008. Selskapet lanserer nå de første løsningene via mobilen.

- Norwegian har hele tiden ligget i forkant når det gjelder bruken av internett for flyreiser. Målet med mobilportalen er å kunne levere flere produkter til våre reisende fordi det å bestille og reise med Norwegian skal oppleves som enkelt for kunden. Her har kunden all reiseinformasjon lett tilgjengelig til enhver tid, sier styreleder i Call Norwegian Hans-Petter Aanby. Målet er at mobilportalen skal bli så innholdsrik og bra at den blir førstevalget for de som ønsker å surfe på mobiltelefonen.

Via mobilen kan kundene lett bestille, gjøre endringer og ikke minst sjekke inn med mobiltelefonen via automatene.
- Norwegian er kjent for å være innovative samt satse på teknologisk utvikling. Vi gleder oss over å kunne tilby dette produktet til våre kunder, sier adm.direktør i Norwegian Bjørn Kjos.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart