-->

18. desember 2008

Nye ruter: Torp - Bodø og Torp - Tromsø

Sommeren 2009 blir det mulig å fly direkte fra Torp til Nord-Norge. Widerøe starter neste år nye direkteruter mellom Sandefjord og de to norske kystbyene.
Widerøe fortsetter satsingen på Sandefjord Lufthavn Torp og utvider rutetilbudet. 27. juni 2009 blir det premiere for de nye sommerrutene mellom Sandefjord og Bodø/Tromsø. Med de nye direkterutene blir det svært tidsbesparende og enkelt å for våre kunder rundt Torp, ved at de slipper flybytte eller en lang biltur til Gardermoen.
- Dette blir de første direkterutene mellom Sandefjord og Nord-Norge noen gang. Rutene har lenge vært ønsket av mange av våre kunder, og det er derfor gledelig å kunne imøtekomme disse ønskene. I tillegg vil våre kunder få en rask og komfortabel reise i våre helt nye 78-seters Q400-fly som benyttes på begge rutene, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe.

I sommerperioden 27. juni - 23. august skal Widerøe fly fire ukentlige direkteturer både på strekningen Sandefjord-Tromsø og Sandefjord-Bodø. Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag blir det avgang fra Torp med retur fra Bodø. Tromsøruten får også fire ukentlige rundturer- mandag, onsdag, fredag og lørdag med retur fra Tromsø samme dag.
Prisene starter på 575 kroner inkludert skatter og avgifter ved bestilling på wideroe.no. Dette gjelder både for Bodø og Tromsøruten.

- Med våre nye direkteruter bringer vi Vestfold nærmere både Lofoten og Finnmark. Dette åpner for bedre forbindelse for å besøke venner og familie. Foruten å spare passasjerene våre for flybytte på vei til og fra Sandefjord, gir rutene også gode forbindelser til vårt omfattende rutenett i Lofoten og Vesterålen samt Troms og Finnmark. Fra før har selskapet stor suksess med direkterutene mellom Bergen og Bodø/Tromsø. Derfor er det hyggelig å kunne møte etterspørselen fra de reisende om flere direkteturer også mellom Nord-Norge og Sandefjord, forteller Richard Kongsteien.

Ruten til Bodø vil ha anvgang hver tirs-, tors-, lør- og søndag, med retur samme dag.
Avgang fra Torp kl 10.25. Flytid 1 time og 55 minutter
Ruten til Tromsø vil ha avgang hver man-, ons-, fre- og lørdag, med retur samme dag.
Avgang fra Torp kl 11.05. Flytid 2 timer og 30 minutter.


annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart