-->

2. februar 2009

Ryanair lanserer Alicante

Gardermoen har den, Rygge har den, i dag kom endelig nyheten om en rute til Alicante fra Torp, som mange har ventet og håpet på.


Spania og Alicante har lenge stått høyt oppe på ønskelisten både hos publikum og hos flyplassledelsen. 3. juni er det klart for første avgang til solkysten med Ryanair. Selskapet har satt opp tre ukentlige avgnger fra Vestfold, onsdag, fredag og søndag. Avgangstiden blir trolig rundt klokken 10.

SAS hadde tidligere en rute fra Torp til Alicante. Ledelsen ved flyplassen er svært glad for at Alicante kommer tilbake på kartet.

- Veldig mange har ferieleilighet og sommerhus i Alicanteområdet, så dette er veldig gledelig for oss, sier Tine Kleive-Mathisen, markedssjef ved Sandefjord Lufthavn.

Flyplassen Alicante ligger 9 kilometer sør for selve byen, som er hovedstad i provinsen med samme navn.

Ryanair har tidligere meldt at selskapet i vår starter ruter til tre reisemål i Italia, disse rutene starter i mars, april og mai og går til Bologna, Sardinia og Sicilia.
Den nye Alicanteruta er Ryanairs 16. destinasjon i fra Torp.

I tillegg til de annonserte rutene fra Ryanair vil Widerøe i år åpne to sommerruter fra Torp, de går henholdsvis til Bodø og Tromsø.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart