-->

18. mars 2009

Air France KLM øker på Norge

Air France KLM øker fra Norge
Air France og KLM feirer 70 år i Norge med å sette inn nye fly og øke kapasiteten og antallet flygninger for sommeren 2009.

- Vi er veldig fornøyd med å kunne styrke vårt tilbud til norske passasjerer – særlig med tanke på finanskrisen. Air France og KLM vil nå operere så mange som 23 daglige flygninger mellom våre norske destinasjoner og Amsterdam og Paris. Dette er det høyeste antallet noensinne, sier Country Manager for Air France KLM, Paul Verhagen.

- Det er selvfølgelig spesielt gledelig å kunne feire 70-årsjubileet for rutene til Kristiansand og Oslo. Ruten Amsterdam-Kristiansand-Oslo er faktisk den eldste ruten i historien til internasjonal luftfart i Norge. I år feirer vi også 90års jubileum på verdensbasis. Det betyr at KLM er verden eldste flyselskap som fremdeles opererer under sitt originale navn, sier Paul Verhagen.

KLM vil denne sommeren starte opp en femte flygning mellom Stavanger og Amsterdam, sette inn nye Embraer 190-maskiner på flere rute og feire 70 år som eldste internasjonale flyselskap i Norge.
Gjennom å sette inn større maskiner øker Air France og KLM også sommerkapasiteten på deres åtte daglige avganger fra Gardermoen med fem prosent sammenlignet med 2008.

Foto: klm.com

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart