-->

12. mars 2009

Torp - Praha fra 12. juli

Wizz Air starter 12. juli sin syvende rute fra Sandefjord Lufthavn Torp. Den nye ruten går til Praha. Ruten vil bli operert 4 dager i uken, man-, ons-, fre- og søndager.

I tider hvor både flyplasser og flyselskapene sliter med dårlig belegg, går Sandefjord lufthavn Torp i motsatt retning. Flyplassen kan stadig legge fram gode passasjertall og flyplassen opplever et tilsig av nye ruter.

Nå er det Wizzair som starter opp en ny rute for reiseglade nordmenn, og destinasjonen er til en av våre favoritter, Praha.

I en kommentar til satsingen sier Tine Kleive-Mathisen, markedssjef ved Sandefjord lufthavn:
- Vi har jobbet lenge for å få til en direkterute til Praha, da vi i flere år har sett at dette er et av favorittreisemålene for de reisende i regionen vår. Praha er en kulturell perle og en by som har masse å by på. Det er også svært gledelig at Wizz Air stadig utvider sitt tilbud fra Torp, i en tid der de fleste flyselskap legger ned ruter og reduserer aktiviten.

Wizz Air startet sine flyvninger fra Sandefjord Lufthavn Torp i 2006, og har siden den gang hatt en positiv utvikling. Rutene til Krakow, Warszawa, Gdansk og Poznan i Polen er blitt svært populære og har meget høyt belegg. Ca. 170.000 fløy med Wizzair fra Torp i 2008. I januar startet Wizz Air Norges eneste direkterute til Kiev i Ukraina, og denne ruten har også en fin utvikling. I slutten av mars starter de igjen å fly direkte til Budapest, som er en flott destinasjon for kulturelle opplevelser og historie.

Fra Torp blir det fire ukentlige avganger, man-, ons-, fre- og søndager, med oppstart 12. juli.
Flyene tar av fra Torp klokken 20.25, og flytiden er satt til en time og femtifem minutter. Hjem fra Praha er det avgang klokken 18.00

Her kan du laste ned gratis Prahaguide

Foto: wizzair.com

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart