-->

25. april 2009

Air Berlin er kommet til Oslo

Air Berlin startet sin nye rute fra Gardermoen til Berlin Tegel fredag. Den nye aktøren tilbyr flyvninger til Tysklands hovedstad søndager til fredager.
Den første maskinen til det nest største tyske flyselskapet, Air Berlin, landet på Gardermoen sist fredag, etter å ha fløyet direkte fra Berlin, til Oslo. Flyplassbrannvesenet ønsket velkommen på tradisjonelt vis med vannfontener. Klokken 12.50 lettet den samme maskinen, en Boeing 737-700, nesten fullsatt med 130 passasjerer om bord, i retning Berlin-Tegel.

-Selv om vi med ruten Oslo-Gardermoen – Berlin-Tegel for første gang viser oss på det norske markedet, er vi positivt overrasket og gleder oss over den velvillige mottakelsen vårt nye flytilbud har fått hos de norske reisende,” uttaler Aera Manager Nordic Countries, Mats Jacobsson. Av den grunn har vi i tillegg til de daglige flygningene mandag til fredag også tatt med en søndagsforbindelse i programmet.


Flygningene til Berlin kan bestilles på airberlin.com, i reisebyråer eller over telefon til Air Berlin Service-Center (tlf. 815 443 20 for NOK 0,31 / min). Billettprisene starter på 270 norske kroner for én vei inklusive skatter, avgifter og flylengde.

Foto: OSL A/S

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart