-->

25. april 2009

Torp - Düsseldorf kan forsvinne

Ryanairs rute mellom Sandefjord lufthavn Torp og Düsseldorf Weeze kan forsvinne fra rutekartet bare et halvt år etter at ruten startet opp. Dette som en følge av at en rettsinnstans i Tyskland har pålagt flyplassen å kutte åpningstidene på Weeze. Ryanair truer med å legge ned flyvningene dit.


Etter mange klager på flystøy har en rettsinnstans pålagt flyplassen i Düsseldorf å kutte åpningstidene med en time i hver ende, flyplassen er i dag åpne fra 0500 til midnatt.
Ryanair, som sammen med selskapet Hamburg International, har en av sine baser på Weese, truer med å legge ned hele denne basen. Ryanair sier at restriksjonene er «ubrukelige, urettferdige og unødvendige» og at de vil gjøre det umulig for selskapet å fortsette driften på der.

Ryanair har nå stoppet mulighetene for å bestille billetter for flyging etter 2. mai på de rutene som blir berørt. Dette gjelder ikke Torp-ruta.
Men meldingen er utvetydig: Omgjør beslutningen innen 29 april, eller vi legger ned vår base! Selskapet har i dag 6 fly stasjonert i Düsseldorf.

Foto: Ryanair

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart