-->

7. mai 2009

Norwegian med ny direkterute fra Oslo til Sardinia

Norwegian åpner fra og med 2.juli en ny direkterute fra Oslo til Olbia på Sardinia. Ruten vil gå hver torsdag fram til 13.august.


- Vi ser stor interesse for våre middelhavsruter denne sommeren, og lanserer derfor Olbia på Sardinia som en ny destinasjon etter påtrykk fra kundene våre, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

- Sardinia er en flott italiensk øy i middelhavet som appellerer til et bredt spekter av reisende. Øya tilbyr flott natur både og er godt egnet til årets sommerferie enten du vil ligge på stranden og nyte solstrålene eller om du ønsker en mer aktivt ferie, sier Skjeldam.

Sardinia er en ekte italiensk middelhavsøy med flott natur og hvite sandstrender. Her kan man nyte det italienske kjøkken til fulle og nyte avslappende dager på stranden eller på fotturer i flott natur. Hvis man ønsker kulturelt påfyll anbefales en avstikker til den godt bevarte middelalderbyen Bosa. Olbia er den største byen i området Costa Smeralda og ligger sentralt til nordøst på øya og er et godt utgangspunkt for en flott sommerferie på Sardinia.

Den nye ruta vil gå i fra Oslo klokken 10:10, og lande i Olbia 14:30, med retur 15:25 og ankomst Gardermoen 21:45
Billettsalget er startet, prisene er fra kr. 499,- en vei alle avgifter inkludert og du kan booke på Norwegian.no

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart