-->

12. oktober 2009

Finnair på norsk

Denne måneden åpnet Finnairs nettsider der det er mulig både å hente rutetider, informasjon og bestille billetter på norsk.
Stor trafikk til Asia har gjort Norge til Finnairs hjemmemarked. Derfor lanserer flyselskapet nettsider også på norsk. Finnair snakker nå med halvparten av verdens befolkning på deres eget språk.


– Vi er stolte over å kunne konkurrere med SAS på å tilby nettbestillinger til Østen på norsk. Det skal være enkelt og trygt å bestille flybilletter for alle, og da betyr språket mye, sier Finnairs norgessjef Kenneth Gillberg til nettstedet boarding.no.

– Vi regner Norge som en del av vårt hjemmemarked, og da er det viktig å betjene våre norske kunder på deres eget språk, sier Gillberg.

Nettsalg øker raskt
Internett blir en stadig viktigere kanal for salg av flybilletter. Finnair selger nå en femtedel av sine billetter på nett. I fjor økte nettsalget med 20 prosent, og flyselskapet regner med å selge minst en tredel på nett innen 2010.

Halve verden
Med de nye norske nettsidene tilbyr Finnair booking på totalt 14 språk, som sammen dekker morsmålet til 3,3 milliarder mennesker, eller halvparten av verdens befolkning.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart