-->

12. oktober 2009

Sun Air øker servicen mellom Danmark og Norge

For å møte konkurransen på ruten mellom Aalborg i Danmark og Oslo, løfter Sun Air servicekonseptet sitt med b.la servering ombord inkludert i prisen. Det koster ingen ting å sende bagasjen og siste nytt er 10% rabatt på taxfreevarer kjøpt i Aalborg.

Med de nye grepene ønsker Sun Air å gå i mot lavprisbølgen som Kristian Tvergaard, viseadministrerende direktør i selskapet sier til osloairports.com.

- Vi vet at passasjerene gjerne vil ha en høy service. Vi gir en ekstraordinær betjening i luften, men vi vil også skille oss ut før reisen så og si begynner.

Nå kan passasjerene som reiser med Sun Air selv sjekke inn på ba.com og printe ut boardingkortet hjemme 24 timer før avreise. De reisende som selv har sjekket inn og kun har håndbagasje med seg, kan gå rett til sikkerhetskontrollen og ut i flyet.
Ombord er mat, drikke, ferske aviser og en cognac til kaffen inkludert i prisen.

Før man forlater Aalborg på vei til Oslo får den reisende en rabattkupong som de kan avlevere i kassen og få sin rabatt på 10%. Tvergaard sier at det ikke fins noen grense oppad for hvilket beløp som kan gis i rabatt, reisende kan handle så mye de vil eller har lov til:

- Dette tilbudet gjelder bare reiser fra Danmark. Vi kunne selvsagt ønske oss det samme tilbudet fra Oslo, men jeg er ikke sikker på om vi klarer å få det til, sier han.
Det er kun passasjerer med fullprisbillett som kan spasere til taxfree-butikken og hente ut rabatten på 10 prosent.

Sun-Air, er kjent som British Airways (BA) sin forlengede arm i Skandinavia, i form av franchiseavtale med BA. Flyene deres er malt i BA dekor og alle bestillinger foregår på ba.com.
Sun Air flyr opptil 15 turer i uken mellom Aalborg og Oslo. Selskapet konkurrerer på Aalborg-Oslo ruten med Cimber Sterling og Air Norway.

Foto: Sun Air

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart