-->

15. oktober 2009

Norwegian tilbake på Malta

Neste sommer er Malta tilbake på Rutekartet hos Norwegian, da blir det to ukentlige rundturer i fra Gardermoen.
Norwegian opererte denne ruten sommeren i fjor, men valgte å la den ligge i år grunnet høye drivstoffavgifter.
31. mars letter første Maltafly igjen.







De varme vindene fra Afrika garanterer et behagelig og mildt klima året rundt på denne vakre øyen i Middelhavet. Tross for ganske mye utbygging av hoteller og resorter, så har det lille landet en sterk sans for tradisjon. Med en 3000 år gammel historie, er dette det perfekte stedet å kombinere et ferieliv med sol, bading, nyte god mat, uteliv- med et helt unikt tilbud av severdigheter.

Siden øya er så liten, ligger det meste innenfor rekkevidde. Du kommer fort og enkelt frem til alle utfluktsmålene i leiebil, som er relativt billig på Malta. Landet er offisielt to-språklig, malti og engelsk.

Malta har et variert utvalg av severdigheter og opplevelser. Hovedstaden er Valletta ble, og den bærer spor etter både Middelhavet og Midtøsten. Valletta er et mektig syn for den som kommer sjøveien. Den inviterer også til flere timers fotturer gjennom trange smug, skyggefulle plasser, utsmykkede kirker og vakre bakgårder.

Med god sikt i vannet til opptil 30 meter, sies det at Malta og Gozo er et av de beste dykkeområdene i Middelhavet. De beste badestrendene ligger på nordsiden av øya, hvor blant annet Mellieha Bay er den mest besøkte.

I morgen, 16. oktober starter salget av billettter for neste år, prisene på en flybillett til Malta starter på kr. 499,- en vei inkl. skatter og avgifter.

Foto: Norwegian

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart