-->

27. oktober 2009

Fly rett til Alpene

Flere flyselskap satser denne vinteren på å frakte skientusiaster direkte til Alpene og skidestinasjoner i Europa. Vi har tatt en liten kikk på hva som finnes av direkteruter, eventuelt reiser via andre destinasjoner.

I disse dager starter Norwegian opp sin vinterrute mellom Gardermoen og sveitsiske Geneve, for sesongen har Norwegian økt frekvensen på denne ruten, og flyr nå fire ganger i uken.

Også det sveitsiske flyselskapet SWISS øker frekvensen på sine ruter mellom Oslo og alpelandet, og tilbyr nå tre daglige avganger til Zürich (to avganger på lørdager).

SAS har lagt ned sine direkteruter fra Oslo til Innsbruck og Salzburg, men selskapet har en daglig direkterute til Zürich og til Milano.

Lufthansa flyr i tillegg daglige direkteruter til München. Også Norwegian flyr direkte til München, og selskapet har fire direkteruter fra Oslo i uka. Norwegian starter sin Salzburgrute den 2. januar 2010.

For den som synes det er greit å reise via en annen destinasjon før de er framme ved målet, kan Air Berlin tilby både Innsbruck, Zürich og Milano. Disse rutene går via Berlin med flybytte.

Ryanair flyr til Milano - Bergamo fra både Torp og Rygge, sistnevnte med oppstart 3. november.
Som vi skrev for noen dager siden, er det også mulig å fly med Ryanair fra Rygge til Stockholm - Skavsta, for deretter å dra videre til Torino, Grenoble og Klagenfurt. Disse destinasjonene åpner Ryanair den 19. desember. Stockholmsflyet går to ganger daglig, hele uken.

Kilder: friflyt.no, flyselskapene, lufthavnene

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart