-->

19. november 2009

Norwegian åpner Oslo - Billund

Fra februar neste år blir det mulig å fly direkte med Norwegian fra Oslo lufthavn Gardermoen til Billund i Danmark, dette kungjorde selskapet på en pressekonferanse i København i dag, der Norwegians ekspansjoner i nabolandet var hovedtemaet.

Administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos var i formiddag i København der han presenterte selskapets videre ekspansjon på det danske markedet.

Norwegians nye ruter går fra København til Billund, Karup og Bornholm samt syv utenriksruter fra Billund og København. Disse går blant annet til Tenerife, Athen, Ibizia og Kos.

Fra Billund blir det altså kontakt med Oslo. En gang om dagen, fra søndag til og med fredag flyr selskapet en kveldsrute direkte fra Danmark til Oslo, og tilbake til Billund. Denne ruten blir dekket opp av et av selskapets fly som er stasjonert i Danmark. Med den nye utvidelsen er Norwegian representert med ni fly i landet, og de flyr 39 ruter i Danmark.
Allerede i dag er det mulig å fly fra Gardermoen til Billund med Norwegian, men da via København.

Fra 22. februar vil flyet lette fra Billund kl 19:05 og lande på Gardermoen 20:05
Avgangen fra Oslo går klokken 20:40 og flyet lander i Billund 21:45

Billund dekkes i dag av det danske selskapet Cimber Sterling som flyr fire dirtekteturer mandag til fredag og to turer på søndagene.

Foto: Olav Stendal/ Norwegian

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart