-->

4. desember 2009

Air Berlin dobler fra Gardermoen

Air Berlin har, som vi skrev i november, gått svangre med planer om utvidelser på Oslo - Berlinruta. I dag kom bekreftelesen på at trafikken dobles på hverdagene, og selskapet kan med dette tilby 13 ukentlige avganger fra Gardermoen til den tyske hovedstaden.
Det tyske flyselskapet har helt siden oppstarten på Gardermoen skrytt av hvor godt de er blitt tatt i mot på det norske markedet.

- Vi er meget godt fornøyd med billettsalget og vi selger godt, både i det norske og tyske markedet, sa informasjonssjef Nadine Bernhardt i Air Berlin tidligere i år.

Selskapet annonserte først en daglig rundtur mellom Gardermoen og Berlin på hverdagene, men forsto raskt at det også var et marked for mer trafikk i Oslo, derfor annonserte de to nye søndagsavganger allerede før ruten startet opp i april i år.

- Utvidelsen av flygningstilbudet vårt til to flygningstilbud tidlig og sent på dagen fra disse viktige, skandinaviske storbyene, gjør fremfor alt strekningene enda mer tiltrekkende for forretningsreisende, uttaler Mats Jacobsson, Area Manager Nordic Countries hos Air Berlin.

- På grunn av den popularitet Skandinaviaforbindelsene har hatt hos passasjerene våre, kunne vi allerede i fjor utvide flygningene fra København og Stockholm til Berlin fra én til to daglige forbindelser i uken, nå står Oslo for tur.

Den nye satsingen vil tre i kraft i maimåned 2010. Fra Gardermoen blir det to avganger på hverdagene til Tegel, med retur. Lørdag en avgang begge veier, og på søndagene en tur i fra Oslo og to i fra Berlin.
Vi venter på oppdatrete rutetider i fra selskapet.

Utvidelsen av flygningshyppigheten gjør det mulig for passasjerer ut fra Oslo på en grei måte via knutepunktet Berlin Tegel å nå enda flere destinasjoner i Air Berlins rutenett, som nå omfatter 38 land. For eksempel er det nytt med enda flere byer i Tyskland og Østerrike og også feriemål ved Middelhavet som Hellas, Italia, Spania eller Egypt.

Fra Gardermoen flyr også Norwegian til Berlin Schönefeld, og 30. mars neste år åpner Ryanair sin Berlinrute. De vil fly en daglig tur, hele uken, fra Rygge til Schönefeld, som ligger syd-øst for byen.
For oversikt over deres satsninger, se her

Last opp gratis Berlinguide her

Foto: Air Berlin

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart