-->

7. desember 2009

Europas mest punktlige

Widerøe har overtatt som Europas mest punktlige flyselskap. I november ankom hele 92,5 prosent av Widerøes fly til destinasjonen når de skulle, viser tall fra flightstats.com.
- Dette er en fjær i hatten til samtlige ansatte som ofte står på til krampen tar dem, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien til Aftenposten.

Widerøe flyr på 28 flyplasser i Norge og flyr under tildels tøffe værforhold. Men i november var været svært fordelaktig, noe som bidro til den gode statistikken.

Det nest mest punktlige flyselskapet var Binter Canarias, som flyr under helt andre værforhold på Kanariøyene.

SAS har tidligere kunnet reklamere med å være mest punktlig. Selv om de er detronisert av lillebror Widerøe, betyr det ikke at punktligheten har gått rett i bakken. 90,4 prosent av ankomstene skjedde på oppsatt tid.

Norwegian oppnådde en punktlighet på 82,1 prosent i november.

Osloairports.com har også valgt å bruke flightstats.com sine tjenester til å gi deg oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen, Rygge og Torp. I tillegg kan du på kart se en oversikt over trafikkbildet ved Europas store lufthavner, finne status på flyavganger over hele verden, og se hvilke selskap som faktisk er i rute m.m. Alle tjenestene finner du i de nedtrekkbare menyene øverst på siden.

Foto: Widerøe

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart