-->

20. januar 2010

Populære reisemål med Widerøe

Gotland og Bornholm har vært svært populære reisemål de siste somrene. Widerøe skal fly begge rutene i år også. Selskapet fortsetter også med direkterutene mellom Sandefjord og Nord-Norge til sommeren.
Fra 26. juni starter Widerøes sommerrutere direkte fra Sandefjord Lufthavn, Torp til Nord-Norge og fra Bergen til Bodø og Tromsø flere ganger i uken. Rutene til Bergen har gode forbindelser med vår rute Bergen - Aberdeen, i tillegg til et vell av reisemuligheter videre ut på våre omfattende rutenett fra Bodø og Tromsø. Bergen-Bodø og Bergen-Tromsø flys for øvrig også rundt weekend om våren og høsten

- Rutene var svært etterspurt sist sommer. Derfor er det hyggelig å kunne imøtekomme passasjerenes ønske om direkteruter mellom Vestlandet, Vestfold og Nord-Norge også kommende sommer. I tillegg vil våre kunder få en rask og komfortabel reise i våre helt nye 78-seters Q400-fly som benyttes på begge rutene, sier informasjonssjef i Widerøe Siw Sandvik.

Med Widerøe til Østersjøen
Widerøes direktefly fra Oslo Gardermoen tar deg til disse destinasjonene på en drøy time, to ganger ukentlig. Gotland flys lørdag og tirsdag 19. juni – 14. august, mens Bornholm flys søndag og onsdag 20. juni – 15. august.

Øyene i Østersjøen er perler som flere og flere nordmenn oppdager. Hvert år ferierer 30000 nordmenn på Bornholm og opplever strender, kroer og golfbaner.
Gotland er et sommerreisemål med fokus på aktiviteter og kultur. Med mange soldager, flotte strender og gode bademuligheter er Gotland et spennende alternativ til tradisjonelle sydenturer, avslutter Sandvik.

Foto: ukjent

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart