-->

5. januar 2010

Widerøe best i Europa, igjen

For andre måned på rad feide Widerøe alle andre flyselskap av banen med Europas beste punktlighet. I desember toppet Widerøe statistikken igjen. 84 prosent av alle flyvningene til Widerøe var på tid i henhold til registreringsdatabasen Flightstats.com.

- På absolutt hele rutenettet klarer vi å levere god kvalitet. Ekstra gøy er det at et selskap som flyr over og rundt polarsirkelen klarer å slå et stort flyselskap i Spania. Selv om godt vær på hele vårt rutenett har hjulpet godt på statistikken viser dette at vi holder stor fokus på å få flyene i luften på rutetid. I tillegg til et robust driftsapparat og ansatte som gjør en fenomenal innsats, sier informasjonssjef i Widerøe Siw Sandvik til Osloairports.com.

I fjor var SAS ved flere anledninger rangert som mest punktlig i Europa. Nå er det imidlertid Widerøe som har overtatt tronen.

De ferske tallene fra Flightstats.com viser at alle ankomstene til Widerøe var innenfor 84 prosent i desember. På andre plass kom Vueling Airlines – 83 prosent, tredjeplassen tok Tyrolean Airways – 83,4 prosent.SAS kom denne måneden på syvendeplass med 78 prosent.
Widerøe flyr på 35 flyplasser i Norge og flyr under tildels tøffe værforhold. Fint vintervær både i november og desember var svært fordelaktig,noe som bidro til den gode statistikken.

Det skal forøvrig nevnes at SAS lander på en syvende plass på denne statistikken, mens Norwegian deiser ned til en 36. plass av 46 mulige.

Osloairports.com har også valgt å bruke flightstats.com sine tjenester til å gi deg oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen, Rygge og Torp. I tillegg kan du på kart se en oversikt over trafikkbildet ved Europas store lufthavner, finne status på flyavganger over hele verden, og se hvilke selskap som faktisk er i rute m.m. Alle tjenestene finner du i de nedtrekkbare menyene øverst på siden.


Les også: Europas mest punktlige i november

Foto: nrk.no

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart