-->

1. februar 2010

Finnair med mobil boarding på Gardermoen

Minimer tidsbruken på flyplassen: I dag lanserer Finnair mobil boarding på alle sine flyvninger fra Oslo. – Uten papirbilletter får passasjerene mindre å huske på. De mobile boardingkodene gjør det enklere for passasjerene og billigere for oss, slik at vi kan tilby enda bedre komfort til
konkurransedyktige priser, sier Norgessjef Kenneth Gillberg.Når du sjekker inn via nettet til Finnairs flyvninger fra Oslo, kan du fra og med i dag sende en sms med innsjekkingsbekreftelse til din egen mobil. Dermed har du et papirløst boardingkort klart lenge før du når flyplassen. Om du reiser lett og ikke behøver sjekke inn bagasje, er du dermed klar til å gå om bord straks du ankommer Gardermoen.

Raskere – sikrere - rimeligere
Hele boarding-prosedyren blir enklere når ombordstigningskortet erstattes med en kode på mobilen. Flere flyselskap – også Finnair på en rekke av sine Europeiske destinasjoner – har brukt denne tjenesten en stund allerede, og de reisende er fornøyde.

– Uten papirbilletter får passasjerene mindre å huske på. De mobile boardingkodene gjør det enklere for passasjerene og billigere for oss, slik at vi kan tilby enda bedre komfort til konkurransedyktige priser. Det er en vinn-vinn-situasjon. Det er derfor gledelig at vi allerede fra i dag kan tilby denne tjenesten også for alle våre flyvninger ut fra Oslo, sier Finnairs Norges-sjef Kenneth Gillberg.

Bonus for Plus-medlemmene
For Finnair Plus-medlemmer blir det enda enklere. De kan sjekke inn gjennom å svare bekreftende på en sms som automatisk sendes dem etter at billett er bestilt. De mottar igjen en bekreftelse, som ganske enkelt scannes ved ombordstigning på Gardermoen.

Finnairs mobile innsjekking lanseres samtidig på flyplassene i Madrid, Riga og Warsawa. Passasjerene må imidlertid ha trådløs internettilgang for å kunne benytte tjenesten – og huske å ta med mobilen på tur.

Foto: Finnair

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart