-->

21. februar 2010

Hit kan du fly fra Oslo

I undekant av 190 ruter tar deg direkte dit du vil, fra Oslos tre flyplasser - Gardermoen, Rygge og Torp.
Om det er Aberdeen eller Antalya, Moskva eller Madrid. Se vår fulle oversikt.

Verden har aldri vært nærmere og nesten uansett hvor du vil dra går det direktefly til disse, og imponerende mange andre spennende steder.
Det er både tidsbesparende, prisgunstig og miljøvennlig (relativt sett) å velge seg feriedestinasjoner du slipper å mellomlande for å nå, og dessuten risikerer du ikke å miste korresponderende fly på grunn av forsinkelser.

Vi har gått gjennom og revidert all våre tjenester om eksisterende og kommende flyruter, basert på informasjon fra flyselskapene. Mange av sommerens nyheter er allerede på plass hos oss, og flere kommer trolig de nærmeste ukene.

Nedenfor finner du en oversikt over de direkterutene du kan ta ut fra Osloområdet, dog ikke charter. Listene er alfabetiske, angitt med destinasjon, etterfulgt av det eller de selskapene som flyr dit. For gardermoen finner du en liste for innland og en for utland, mens på Rygge og Torp finner du begge deler samlet i en tabell.

Informasjonen her finner du til en hver tid under rullegardinmenyene øverst på forsiden.

Gardermoen, direkteruter innland

Gardermoen, direkteruter utland

Rygge, alle direkteruter

Torp, alle direkteruter

Flyselskapenes nettsider

Vår egen flykalender

Oppdaterte rutetabeller for Ryanairs
nye og eksisterende ruter på RyggeFra Oslo er det i dag mulig å reise rett til de store, internasjonale flyplassene hvor du kommer deg videre ut i verden. Byer som Amsterdam, Berlin, København, Frankfurt, London og Madrid er eksempler på byer med flyruter som til sammen dekker hele verden og vel så det.
Bruk vår søktjeneste "hvem flyr?" i venstre kolonne, den er innstilt på å søke etter flyruter fra Oslo og ut i hele verden, også til destinasjoner som ikke dekkes direkte fra Gardermoen, Rygge eller Torp. Skriver du f.eks. "Tokyo" i søkefeltet, får du vite at hele 10 flyselskap kan fly deg dit fra Oslo.
Så pakk kofferten, finn din nærmeste flyplass og kom deg ut i verden!

Feil, mangler, spørsmål? Send en epost til vårt kundesenter

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart