-->

29. april 2010

Norwegian starter flygningene til Finland i dag

Foto: Pia Sundström/ Finavia
I dag flyr Norwegian for første gang til Helsinki fra Oslo og Stockholm. De nye rutene til Finland er ledd i en klar strategi om å befeste Norwegian som en sterk aktør i det nordiske flymarkedet.
- Norden er et naturlig satsingsområde for Norwegian, og det er en ny milepæl for selskapet når vi i dag starter å fly til Finland. Vi ser at det er åpning for en ny aktør i dette markedet. Flyprisene på disse strekningene har vært for høye og vi har et tilbud der både forretningsreisende og fritidsreisende får god valuta for pengene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Avgangstidene er godt tilpasset både forretningsreisende og fritidsreisende mellom de nordiske hovedstedene. Det går to daglige avganger på hverdager, morgen og kveld. Fra Oslo er det også en avgang på søndag, mens reisende mellom Stockholm og Helsinki kan velge mellom to avganger på søndag og en på lørdag.

På bildet ankommer Norwegians maskin i morges Helsinki lufthavn Vantaa, fra Gardermoen. Første fly gikk fem minutter før oppsatt tabell og hadde i underkant av 150 passasjerer ombord.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart