-->

8. mai 2010

Widerøe nr. 1 i Europa

Widerøe, med 340 daglige avganger, er enda en gang Europas mest punktlige.
Over 84 % av Widerøe’s fly landet før eller i henhold til rutetabellen i februar. For fjerde gang på rad klarer et av verdens eldste flyselskap å beholde topplassering blant de europeiske ruteflyselskap.
- Vi er ekstremt fornøyd med å være Europas mest punktlige flyselskap. Posisjonen bekrefter at vi er på god vei til å innfri løftene om å bli Europas ledende, regionale flyselskap. Vår ansatte gjør en fantastisk jobb med på sikreste måte å holde det vi lover våre kunder, nemlig sikkerhet, punktlighet og regularitet. Og sett i lyset av at vi primært operer i en av verdens mest værpåvirkede regioner, står det respekt av resultatene, sier administrerende direktør Lars Kobberstad til nettavisen StandBy.

Widerøe’s Flyveselskap AS har helt siden november 2009 ligget helt i toppen av punktlighetsstatistikken i Europa. (hangar.no)

Osloairports.com har også valgt å bruke flightstats.com sine tjenester til å gi deg oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen, Rygge og Torp. I tillegg kan du på kart se en oversikt over trafikkbildet ved Europas store lufthavner, finne status på flyavganger over hele verden, og se hvilke selskap som faktisk er i rute m.m. Alle tjenestene finner du i de nedtrekkbare menyene øverst på siden.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart