-->

2. juni 2010

Widerøe mest punktlige på OSL i mai

Widerøe var mest punktlige flyselskap på Oslo lufthavn Gardermoen (OSL) i mai måned. Hele 97 prosent av selskapets fly gikk på oppsatt avgangstid mot 93 prosent hos både SAS og Norwegian.
Widerøe er fremdeles i toppklassen når det gjelder punklighet. Selskapet ble mest punktlige flyselskap på Oslo lufthavn Gardermoen i mai.

Flyplassens statistikk for mai viser at Widerøe hadde best punktlighet, og at over 97 prosent av Widerøes flygninger gikk innen 15 minutter etter oppsatt avgangstid. SAS og Norwegian hadde en punktlighet på om lag 93 prosent. Oslo Lufthavn, Gardermoen, er den eneste av landets flyplasser som fører denne statistikk for samtlige flyselskaper.

- Det er gledelig at vi fortsatt hever oss i toppen med best punktlighet. Til tross for at vulkanen på Island skapte en del utfordringer for oss også i mai måned leverer Widerøe tidenes beste punktlighet, sier informasjonssjef i Widerøe, Siw Sandvik.

I tillegg til god punktlighet viser en ny kundeundersøkelse at Widerøes passasjerer er mer tilfredse og fornøyd med selskapet enn noen gang tidligere.
Resultatet av siste undersøkelsen viser at Widerøe scorer totalt 72 poeng, som er en rekordhøy sum.

- Dette er et sterkt resultat med tanke på alle problemene asken skapte i april og mai. Widerøe har tidligere aldri vært oppe på så høye verdier, forteller Sandvik. (boarding.no)

Foto: Alasdair McLellan

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart