-->

26. august 2010

Fornøyde lesere

I en nylig gjennomført leserundersøkelse oppgir hele 87 % av de som har reist med Widerøe de seneste fire månedene at de har lest flymagasinet Perspektiv.

- Vi er svært fornøyd med at så mange kunder setter pris på Perspektiv. Vi har også tidligere fått mange gode tilbakemeldinger, men at kundene var så tilfredse, hadde vi ikke våget å håpe på. Vi tror årsaken ligger i at bladet har fått et solid redaksjonelt løft de seneste to årene; med ny redaktør, ny design og en tydeligere profil, sier informasjonssjef Siw Sandvik.

Hele 76 prosent av passasjerene har et godt helhetsinntrykk av Perspektiv, og fremhever at bladet inneholder interessante og gode artikler og reportasjer. Reiseartikler faller mest i smak, og kartet bak i bladet blir flittig studert.

Menn dominerer
Nesten to tredjedeler av Perspektivs lesere er menn. At andelen menn er så høy skyldes at det er flest menn som flyr med Widerøe, men også at en større andel av mennene som flyr med Widerøe leser magasinet. Hele 90 prosent av mennene som reiser med Widerøe leser Perspektiv. Snittalderen på bladets lesere er 43 år, uavhengig av kjønn.

I Osloregionen flyr Widerøe ut i fra Oslo lufthavn Gardermoen og Sandefjord lufthavn Torp.

Andre flymagasin:
SAS
Ryanair
airBaltic
KLM
British Airways

Foto: Widerøe

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart