-->

26. august 2010

Norwegian nå også fra Torp

Norwegian ekspanderer igjen. Nå er det klart at flyselskapet åpner rute også fra Sandefjord Lufthavn Torp. Den første ruten skal gå til Alicante, og starter lørdag den 6. november.
- Det kan bli flere ruter fra Torp hvis denne ruten viser seg å bli en suksess, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian til Aftenposten.

Hun sier at selskapet betrakter Sandefjord Lufthavn som en interessant flyplass i et område som Norwegian mener det er store muligheter for å vokse i.

For Torps del kommer det godt med at Norwegian etablerer seg på på lufthavnen siden siden Ryanair i den senere tid har flyttet flere ruter fra Torp og over fjorden til Rygge, der det irske selskapet nå bygger opp sin nye base.

Skånvik understreker at den nye ruten fra Sandefjord ikke må tas som noe signal om at selskapet er på vei bort fra Rygge.

- Det er en ny milepæl for Norwegian når vi nå begynner å fly fra Sandefjord lufthavn Torp. Vi er glade for den gode mottakelsen på flyplassen og ser fram til samarbeidet, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en kommentar.

- Det er svært gledelig at vi endelig kan ønske Norwegian velkommen til Torp. Markedet har hatt et sterkt ønske om at ruten til Alicante skulle opprettholdes. Det vil derfor bli tatt godt i mot at Norwegian har klart å tilpasse sitt ruteprogram slik at de kan operere denne ruten fra Torp allerede fra og med 6. november, sier administrerende direktør Alf-Reidar Fjeld ved Sandefjord Torp lufthavn.

Han understreker at for Sandefjord Lufthavn AS er det en milepæl at Norwegian nå etablerer seg på flyplassen.

- Vi håper dette blir starten på et langt og mer omfattende samarbeid til glede for begge parter og for de reisende i vår region, sier han.

Norwegian vil benytte seg av Boeing 737-800-fly på ruten mellom Torp og Alicante. Flyet som skal benyttes vil starte dagen på Rygge for å fly til Alicante. Maskinen vil deretter sette kursen mot Torp og så returnere i Alicante ved 19-tiden om kvelden. Flyet returerer så til sin base på Moss Luftahavn en time senere.

Foto: Osloairports.com

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart