-->

26. august 2010

Norwegian til Agadir

foto: osloairports.com
Den 6. november åpner Norwegian en ukentlig direkteflygning fra Oslo-Gardemoen til den marokkanske badebyen Agadir. Samtidig øker antall flygninger fra Oslo til Marrakech til to ukentlige avganger. For første gang åpner Norwegian også ruter til Marokko fra Sverige og Danmark.– Vår ukentlige flygning fra Oslo til Marrakech har vært en stor suksess, og etterspørselen etter flere avganger har vært enorm. Vi utvider derfor nå tilbudet til to faste avganger i uken til Marrakech i Marokko.
Tilbudet øker kundens valgfrihet, i og med at man nå kan velge mellom to utreisedager og hjemreisedager. Det gjør det også mulig å ta en kortere tur til Marokko for dem som ønsker det, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.


Ny rute til Agadir
I tillegg til dobling av antall avganger til Marrakech lanserer Norwegian en helt ny rute til badebyen Agadir – også i Marokko.

– Dette er en destinasjon som passer perfekt for de som elsker sol, bad og varme, og som samtidig ønsker å kombinere ferien med kultur og andre opplevelser, sier Skjeldam.

– De nordiske landene er vårt viktigste satsingsområde de kommende årene, og Marokko har mye å tilby skandinaviske turister, sammen med Norwegian kommer vi til å videreutvikle tilbudet. Vårt mål er å tiltrekke oss over 200 000 reisende ved utgangen av 2013, sier Hamid Addou, adm. dir. for Moroccan National Tourist Office.

Agadirflyet vil ta av fra Gardermoen hver lørdag klokken 07:00 og være fremme kl 11:05, returen er satt til klokken 11:55, med ankomst Oslo klokken 18:00 - alle tider er lokale.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart