-->

25. august 2010

Norwegian med nye ruter og flere avganger fra Rygge

Norwegian oppretter nye direkteruter fra Rygge til Gran Canaria og Tenerife. Samtidig utvider flyselskapet antall avganger fra Rygge til Malaga og Alicante til to ukentlige.Norwegian kan friste med en rekke nye ruter og flere avganger i vinterprogrammet som legges ut i disse dager. Det kommer særlig Moss-Rygge til gode. I vinter er det mulig å komme seg fra Rygge til både Gran Canaria (fra 31. oktober) og Tenerife (fra 4. november). Rygge-Gran Canaria flys på søndager, mens Rygge-Tenerife flys på torsdager.

I tillegg til de nye destinasjonene Gran Canaria og Tenerife, øker antall avganger til Malaga og Alicante fra en til to ukentlige. Norwegian flyr Rygge-Malaga på onsdag og lørdag, mens Rygge-Alicante flys på tirsdag og lørdag.


Økt etterspørsel, flere ruter
- Vi utvider på Rygge fordi vi opplever økt etterspørsel fra reisende i Østfoldregionen. Det er hyggelig å kunne tilby våre passasjerer flere destinasjoner og avganger, og med et så variert og tilrettelagt rutetilbud skal det være enkelt å komme seg en tur til Spania i vinter til en rimelig pris, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

- Vi mener at introduksjonsprisen på 699 kroner til Tenerife og Gran Canaria er såpass attraktiv at mange vil benytte seg av tilbudet. Vi ser at Spania fremdeles er et populært reisemål for ferierende nordmenn, og Norwegians filosofi er å tilby reiser dit folk vil dra til en pris som alle har råd til, sier Skjeldam.

Splitter nye fly
Utvidelsen og økningen på Rygge er også et resultat av at Norwegian faser inn flere splitter nye miljøvennlige Boeing 737-800-fly som har plass til flere passasjerer.

- Med nye fly kan vi fly flere ruter med flere passasjerer, sier Skjeldam.

Nye ruter:
Rygge-Gran Canaria, avgang på søndager, første flygning er 31. oktober. Gran canariamaskinen letter 06.30 og er framme 11:05 lokal tid. Returen fra Las Palmas er kl. 11:55, med ankomst Rygge 18:30. Alle tider er lokale.
Rygge-Tenerife, avgang på torsdager, første flygning er 4. november. Flyene tar av fra Rygge klokken 10:30 og er framme 15:05. Retur fra Tenerife kl. 15:55 med ankomst Rygge 22:30. Alle tider er lokale.

Økning på eksisterende ruter:
Rygge-Malaga, to ukentlige avganger onsdag (ny) og lørdag.
Rygge-Alicante, to ukentlige avganger tirsdag (ny) og lørdag.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart