-->

19. august 2010

Mer London fra Rygge

Dagens morgen- og kveldsruter fra Rygge til London-Stansted består også når vinterprogrammet starter opp i slutten av oktober.
Tilbudt til London-Gatwick økes fra syv til ti ukentlige avganger.

Siden mars i år har Ryanair operert en morgenavgang fra Rygge til London-Stansted, og det har knyttet seg en viss spenning til om ruten ville fortsette utover høsten og vinteren, i og med at det irske lavprisselskapet også skal satse på London Gatwick.

Et kort søk på selskapets nettsider viser at morgenflyet til London-Stansted består, avgangen er kun forskjøvet med ti minutter, og flyet vil fra begynnelsen av november lette klokken syv.
Kveldsflyet med avgang Moss klokken 22.00 vil bestå som i dag, begge disse maskinene går hele uken igjennom, og så til vinteren.

Flytiden er satt til 2 timer og ti minutter, men grunnet timesforskjellen vil morgenflyet allerede være i London kl. 08:00 lokaltid.
Fra London-Stansred er det avganger henholdsvis 08:35 og 18:25 lokal tid.

På en pressebriefing i dag sa markedsdirektør i Ryanair, Henrike Schmidt, at den nye ruten til London-Gatwick også vil øke antall frekvenser fra nåværende 7 til 10 frekvenser i uken - dobbel daglig på torsdag, lørdag og søndag. Denne ruten starter opp 1. november og gatwickflyene letter kl 11:20 på ukens fem første dager, lørdag kl. 13:00 og søndag kl. 12:50. Ekstramaskinene torsdag, lørdag og søndag vil lette 17:25
For Sandefjord lufthavn Torp sin del ser vinterprogrammet sålangt ut til å gi en daglig tur til London-Stansted med Ryanair kl 13:55.

Med Ryanairs justering av tidtabellene til London, vil Norwegian lette først om morgenen med sin maskin fra Gardermoen til London-Gatwick 06:50, etterfulgt av Ryanair til London-Stansted 07:00. British Airways starter fra Gardermoen 07:40 og SAS 10 minutter senere, begge til London-Heathrow fra Gardermoen.

I tillegg til dagens lansering av Tampereruten, og utvidelse av Londontilbudet, kunne Schmidt fortelle at selskapets nettsider snart kommer med norsk tekst.

- Vi vet jo at nordmenn flest håndterer engelsk godt, og tror vel egentlig ikke at engelsken har fått så mange til å avstå fra å reise med oss. Men noen har problemer med språket. Å få hele hjemmesiden på norsk tror vi vil gjøre det enda enklere for folk å bestille billetter. Her vil de kunne studere vilkårene våre slik at de er helt sikre på hva de kjøper når de bestiller på nettet hos oss.

Foto: ukjent

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart