-->

12. august 2010

Norwegian største europeiske flyselskap på Facebook

Med over 68 500 fans er Norwegian det største av de europeiske flyselskapene på Facebook. På de neste plassene følger Lufthansa med drøye 66 500 fans og KLM med litt over 63 500 fans.
Norwegian satte nylig ny rekord i antall passasjerer for tredje måned på rad, men også på nettet setter selskapet rekorder. Flyselskapets Facebook-side dro nylig fra Lufthansa og KLM i antall fans, og dermed er Norwegian det største europeiske flyselskapet på Facebook. I dag har Norwegian over 68 500 fans.

Facebook-siden ble opprettet i 2009 og har gradvis vokst til å bli et samlested der Norwegian snakker med kundene og kundene snakker med hverandre. Siden brukes flittig i Norwegians dialog med kundene om planlegging av nye ruter og generelle kundeservicespørsmål. Norwegian underholder også sine fans med konkurranser, bilder og nyheter, med mer.


Stort engasjement
- Vi har veldig god dialog med våre kunder på Facebook, og vi får mange nyttige tips og ideer gjennom denne uvurderlige kanalen. Noen av de mest trofaste tilhengerne våre svarer faktisk på Norwegians vegne og gir gode råd og tips om alt fra bagasjeregler til avgangstider og flytyper. Det er imponerende å se hvor engasjerte og kunnskapsrike våre kunder er, sier kommunikasjonsrådgiver Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian, til Osloairports.com.

Amerikanske Southwest Airlines er det største flyselskapet i verden på Facebook med 902 000 medlemmer.

Følg Osloairports på Facebook og Twitter

Foto: Mariusz Basiak

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart