-->

13. august 2010

Widerøe også på punktlighetstoppen

Nok en gang ligger Widerøe på punktlighetstoppen i verden. Widerøe feide alle andre flyselskaper i Europa av banen og ble best på punktlighet i juli. Over 93 prosent av flyene landet på eller før tidtabellen. Flyselskapet kapret også sølvplassen i verdenssammenheng.


Det er det amerikanske selskapet FlightStats' statistikk for juli måned som viser dette. Selskapet måler ankomsttider på alle de europeiske flyselskapene og sammenstiller funnene hver måned. Tallene viser at over 93 prosent av flyvningene til Widerøe ankom på eller før oppsatt tidtabell.

-Vi er svært fornøyde med å være Europas mest punktlige flyselskap. At vi nå igjen er på pallen i verdensklassen for andre gang i år er en fantastisk prestasjon. Våre medarbeidere gjør en fantastisk jobb for å sikre at flyene kommer fram til rett tid. Alle ansatte i Widerøe kan med stolthet glede seg over resultatet, sier administrerende direktør Lars Kobberstad.

Tallene fra Flightstats.com viser at Widerøe med 93,9 prosent har den beste punktligheten i Europa, andreplassen fikk VLM airlines som hadde 92,6 prosent av flyene i rute og SAS tok tredjeplassen med 90,4 prosent punktlighet.

Widerøe har nå helt siden november 2009 toppet Europastatistikken med svært god punktlighet. - Med 380 avganger hver dag til 47 flyplasser, er vi stolte av å være best i Europa nok en gang. Ekstra flott er det at også SAS tar en pallplassering denne måneden, noe som gjør SAS-konsernet til verdens mest punktlige flykonsern. Også fremover skal vi arbeide hardt for å opprettholde denne posisjonen. Derfor jobber vi hver dag med å levere god kvalitet, sier Lars Kobberstad.

Fremdeles i verdenstoppen
Widerøe havnet nok en gang helt i verdenstoppen. Det var Hawaiian Airlines som ble kåret til å ha den beste punktligheten i verden, andreplassen fikk Widerøe og Air Nippon fra Japan tok tredjeplassen.

- Vi jobber knallhardt for å være blant de aller beste på punktlighet, og da er det gøy å se at det gir resultater. Vi vet hvor mye passasjerene våre verdsetter tiden sin, og da er det viktig for oss å fly når vi har lovet, sier konkluderer Lars Kobberstad til NRK

Osloairports.com har også valgt å bruke flightstats.com sine tjenester til å gi deg oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen, Rygge og Torp. I tillegg kan du på kart se en oversikt over trafikkbildet ved Europas store lufthavner, finne status på flyavganger over hele verden, og se hvilke selskap som faktisk er i rute m.m. Alle tjenestene finner du i de nedtrekkbare menyene øverst på siden.

Foto: sognavis.no

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart