-->

2. september 2010

Flere Dublin- og Alicantefly

Ryanair utvider eksisterende ruter på Rygge gjennom vintersesongen. Alicante og Dublin får flere avganger, og Paris-Vatry beholdes gjennom vinteren.

– Vi er glade for å informere om frekvensøkninger på rutene fra Oslo Rygge-Moss til Alicante og Dublin.

Ryanairs nordiske salg og markedsføringssjef, Elina Hakkarainen, er fornøyd med at selskapet kan gjøre endringer til fordel for passasjerene i vinterprogrammet.

Dublin er et populært reisemål. Fra begynnelsen av november var det meningen å ha en avgang daglig. Nå er dette utvides til ni avganger i uka, disse utvidelsene skjer fra 4. november.


Fire ganger til Alicante
– Også til Alicante øker vi antallet frekvenser. I vinter hadde vi først satt opp to rundturer. Det er økt til fire per uke, opplyser hun til Osloairports.com. Økningene kommer fra 31. oktober.

I forrige uke kunngjorde Norwegian at de kjører med to avganger til Alicante fra Rygge i vinter. I tillegg en ukentlig avgang fra Torp.

Disney også vinterstid
Hakkarainen kunngjør videre at ruten mellom Rygge og Paris Vatry (Disney) vil operere også gjennom vinterperioden 2010–2011, med to ukentlige avganger på onsdager og lørdager.

Nettside på norsk
I august fortalte selskapet at de var i ferd med å lage en norsk versjon av Rtanairs nettside, nå er arbeidet sluttført, og resultatet finner du her.

Foto: Osloairports.com

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage