-->

3. september 2010

SAS Magasinet lander for godt

Mens Widerøe nylig rapporterte om høye lesertall på sitt flymagasin Perspektiv, lander SAS Magasinet for godt når årets siste utgave er gått i trykken.
Fra årsskiftet vil selskapet kun gi ut det engelskspråklige magasinet Scanorama.

Det er kun i Norge SAS har et eget nasjonalt magasin.

Vedtaket om å legge ned SAS magasinet og kun satse på Scanorama er i følge dagens utgave av DN så fersk at informasjonssjef i selskapet Knut Morten Johansen ikke kjente til det. Etter å ha konferert med markedsdirektør i SAS, Camilla Forberg, bekrefter Johansen nedleggelsen.

Ikke et tapsprosjekt
Han har ikke noe konkret svar å gi på hvor mye SAS sparer på nedleggelsen.

- Annonseinntektene har hatt som mål å dekke produksjonskostnadene, og vi snakker derfor ikke om millioner i besparelser. Men det er sellvsagt langt mer rasjonelt kun å ha et magasin, hvilket også reflekterer at SAS er et selskap, sier Johansen.

Han viser til at selskapet i sommer begynte å tilby Dagbladet og dagens Næringsliv til alle reisende, noe han mener har redusert behovet for to magasiner.

- Vi er dessuten inne i en prosess der vi prøver å gjøre ting smartere og enklere. Gjennom bare å ha et magasin sparer vi foreksempel drivstoffkostnader på grunn av lavere vekt, avslutter Johansen.

Les også om Widerøes fornøyde lesere
Dette er SAS Magasinet, og her er Scanorama

Foto: SAS Magasinet

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart