-->

7. oktober 2010

Ny funksjon viser de billigste helgeturene

Ebookers populære konsept Best Price utvides nå med enda en unik funksjon, Weekendkartet. Weekendkartet viser med et tydelig kart hvor og når du kan få de billigste helgeturene med fly og hotell ut i fra dine egne ønsker om avreisested, pris og flytid.- Vi er de eneste som kan tilby denne typen reiseplanlegging. Søkefunksjonen for reiser er som regel oppbygd ut i fra den antagelsen at den reisende alltid vet reisemål og dato for reisen allerede fra begynnelsen, noe som ikke gjenspeiler virkeligheten, sier Pelle Svensson, markedssjef ebookers.

Ebookers Weekendkart ble betatestet før lanseringen på Twitter og Facebook.

- Vi har på denne måten ikke bare hatt mulighet til å justere funksjonaliteten, men vi har også sett svart på hvitt at den reisende virkelig setter pris på Weekendkartet og de andre funksjonene i Best Price ettersom kritikken nesten utelukkende har vært positiv eller uttrykt et ønske om at vi utvikler funksjonen videre, fortsetter Pelle Svensson.

Slik virker Ebookers Weekendkart


Først oppgir du dine ønsker når det gjelder avreisested, pris og flytid og deretter klikker du "Vis resultat" eller oppgi kun avreisested og klikk "Vis alt". Kartet viser deretter de billigste helgeturene som passer til dine angitte preferanser. Beveg musen over hotellikonet for å få detaljert informasjon om destinasjon, pris, dato og hotell. Hvis du vil bestille klikker du bare på "BESTILL". Du kan velge å lese mer om hotellet ved å klikke på hotellnavnet. Du kan også zoome inn kartet, vise flere datoer til reisemålet, søke flere pakkereiser eller selvsagt også velge en annen destinasjon.
Observer at du kan søke andre hotell- og/eller flyalternativ når du har klikket på "BESTILL".

Prisene oppdateres hver natt kl 04:00 og kan derfor avvike fra aktuell pris- og billettilgjengelighet. Prisen kan derfor øke eller minske når du går videre med din bestilling. Priseksempelet på kartet gjelder fly og hotell, del i dobbeltrom, 3 netter ved reise torsdag-søndag. Prisene gjelder per person inklusive skatter, avgifter og trygghetspakken Saferide.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart