-->

30. november 2010

KLM også på norsk

Det nederlandske flyselskapet KLM er ennå et eksempel på et utenlandsk selskap som lansere en lokal versjon av nettstedet sitt, for det norske markedet. Det bør gjøre det enklere for kundene å bestille billetter og finne den informasjonen de trenger.
Det er gode nyheter for de mange som foretrekker å få tilgang til nettsteder på deres eget språk. Siden er allerede tilgjengelig på klm.no

Ifølge KLM vil det gjøre det enklere for kunder å bestille billetter og finne informasjon og dra nytte av de mange tilgjengelige tjenestene på nettsiden.

- Vi er glade for at vi nå kan tilby nordmenn vår lokale nettside klm.no på norsk. Vi har i flere år hatt våre nyhetsbrev på norsk og nå har vi også vår lokale nettside på norsk. Vi prøver alltid å forbedre vår service til våre kunder for å gjøre ting enklere og mer attraktivt. Det skandinaviske markedet, inkludert Norge, er av stor betydning for KLM, sier Paul Verhagen, Regional Manager for Air France KLM i Norge, Finland og Baltikum.


Men det vil fortsatt kreve noe kjennskap til engelsk når du besøker nettstedet. Flying Blue-elementet er fortsatt på engelsk, som også er gyldig for flere hjelpetekster underveis. Men det er små ting KLM trolig vil tilpasse etter hvert.

I september lanserte Air France KLM et mobilt nettsted, samt gratis applikasjoner med muligheter for å endre billetter, oppgradere til mer komfortable seter, kjøpe ekstra bagasje etc. Den mobile hjemmesiden finnes på seks språk, dog ikke på norsk.

Foto: Air France KLM

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart