-->

10. desember 2010

Her er Norwegians nye fly

Norwegian har i dag overtatt sitt aller første fly med det nye Dreamliner-interiøret Boeing SKY. Det nye interiøret vil gi passasjerene en betydelig bedre reiseopplevelse og vil bli montert i samtlige 59 fly som leveres fra og med desember.
Norwegians første fly med helt nytt interiør er nå levert fra Boeing-fabrikken og har nå landet på Gardemoen. Flyet som skal ha Fridtjof Nansen på halen blir satt i normal trafikk om få dager. Norwegian får ett fly til med Boeing SKY før jul. Norwegian er blant de første flyselskapene i verden som får den nye kabinen. Konseptet er basert på Boeing’s ”Dreamliner” og betyr en langt bedre komfort for passasjerene om bord.

Støyen blir betydelig mindre, hattehyllene større og med bedre plass til håndbagasje. Lyset blir helt annerledes og regulerbart, for eksempel med ulik belysning for dag og natt.


- Passasjerene vil med den nye kabinen få en helt ny og bedre reiseopplevelse. Tidligere har vi skiftet til nye seter med ny utforming for å gi kundene betraktelig bedre beinplass. Nå går vi et betydelig steg fremover for å gjøre reisen mer behagelig for passasjerene våre, og det ser vi også på som et konkurransefortrinn. Jeg er sikker på at økt komfort og nye fly, kombinert med våre lave priser, skal bli godt mottatt hos kundene og bidra til at enda flere velger Norwegian, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

- Boeings SKY-interiør er et passasjervennlig interiør som vil bidra til at Norwegian 737-flåte skiller seg fra konkurrentenes. Det innovative SKY-interiøret bekrefter Norwegians satsning på å bli Europas ledende lavprisselskap, sier Bev Wyse, Vice President og direktør for Boeings 737-program.

Norwegians leveranser av nye fly fremover, alle med Boeing SKY:

2011: 15
2012: 12
2013: 10
2014: 11
2015. 5
2016: 4

Foto: Boeing

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart