-->

3. februar 2011

NSB vil satse på Rygge

NSB på Rygge
I fjor fraktet NSB bare fem prosent av tilsammen 1,4 millioner reisende til og fra Moss Lufthavn Rygge. Til sammenligning reiser 46 prosent av flypassasjerene, som reiser til og fra Gardermoen, med tog.– Vi må kapre mer av trafikken
Nå skal NSB gi flypassasjerer mer informasjon om tog-tilbudet som faktisk eksisterer i dag.

– Skal Østfoldbanens tilbud til flypassasjerer være lønnsomt, må NSB kapre mer av trafikken, sier strekningsleder Terje Andersen på Østfold-banen.

Jernbaneverket har lagt ned ressurser i Rygge stasjon som tidligere var lukket, men som nå er åpnet for publikum. Venterommet ble pusset opp og er utstyrt med nødvendig inventar.


Forsøker å bli mer synlig
Tog-passasjerene til Moss lufthavn Rygge fraktes med buss mellom tog-stasjonen og lufthavnen, som ligger et par kilometer unna.

NSB forsøker nå å gi fly-passasjerene mer informasjon om togtilbudet, og gjøre bussen som går mellom tog-stasjonen og lufthavnen mer synlig.

– Vi har fått masse kritikk for dårlig informasjon om dette tilbudet tidligere. Derfor har vi forsøkt å gjøre en jobb for å forbedre dette.

– Nå kommer vi til å fortsette med dette ved å gjøre bussen mellom tog-stasjonen og lufthavnen mer synlig, spesielt ved flyterminalen, sier Andersen til nrk.no.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage