-->

15. mars 2011

Feel Air-avgjørelse iløpet av mars ?

(Foto: FeelAir.com)
Det har vært stille om det planlangte norske lavprisflyselskapet Feel Air siden selskapet lanserte sine planer. Bortsett fra gjentatte årlige avisoppslag om "oppstart neste år " har det skjedd svært lite.
Nylig ble det klart at konkurrenten Norwegian ikke kan starte opp sine eventuelle langdistanseruter før tidligst i 2013 - DVS først om to år. Årsaken skal være de stadige forsinkelsene på Boeing B787 "Dreamliner".

Feel Air ønsker seg Airbus A330-200-maskiner, som skal innredes med 307 seter.

Nå kan det imidlertid være i ferd med å skje noe. Otto Lagarhus, som er en av Feel Air-grunnleggerne, sier at man er i full gang med planleggingen. Lagarhus antyder overfor avisen VG at det kan bli tatt en avgjørelse i løpet av mars måned, skriver nettstedet boarding.no.

- Jeg tror dette er det riktige øyeblikket å lansere et billigselskap for langruter, ikke om to år - som Norwegian, sier Lagarhus til VG.

Høsten 2009 gikk både Feel Air og Norwegian ut med planer om lavpris langdistansefly fra Norge til både USA og Thailand. Planene gikk ut på oppstart "neste år" . Det sier fortsatt Feel Air mens Norwegian vil vente i to år, noe som er svært lenge i dagens luftfartsbransje.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart