-->

16. mai 2011

SAS lanserer ungdomspriser til Europa

Fotomontasje: sas.no

SAS lanserer nå to nyheter for ungdommer under 26 år: Bookbare ungdomsbilletter til alle europeiske destinasjoner, samt last minute-billetter til hele Europa.

De nye ungdomsbillettene kan bestilles opp til et år i forveien, med priser fra 520 kroner for innenriks og priser fra 570 kroner innen Europa. Tilbudene gjelder både for enveisbilletter og tur/retur.

Last minute-billettene har priser fra 420 kroner innenriks og fra 470 kroner innen Europa. Disse bestilles dagen før avreise via sas.no og er kun enveisbillett. Dette betyr at ungdom kan kjøpe både ungdomsbilletter og last minute-billetter til samtlige av SAS' destinasjoner både innenriks og i resten av Europa. Som SAS-kunde tilbys også ungdom én gratis innsjekket bagasje, fritt valg av sete og muligheten for å sjekke inn 22 timer før avgang.

- Vi har tilbudt forskjellige ungdomspriser på innenriks tidligere, men på grunn av etterspørselen utvider vi nå dette til alle våre europeiske destinasjoner. Det innebærer at ungdom enten kan bestille et år i forveien, eller så sent som bare noen timer i forveien hvis de velger last minute-billetter, sier Annelie Nässén, Vice President Leisure i SAS.

I tillegg til de nye ungdomsprisene kommer SAS også til å lansere en kampanje på sosiale medier i midten av mai. Der kan ungdom konkurrere om å vinne inntil en million EuroBonus-poeng. En million EuroBonus-poeng tilsvarer poeng nok til for eksempel 16 tur/retur-reiser til New York, eller 33 tur/retur-reiser til destinasjoner som London, Paris og Amsterdam.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart