-->

4. september 2011

City Airline kan forsvinne fra Rygge

(Foto: City Airline)
Det svenske flyselskapet City Airline er kanskje på vei ut fra Moss lufthavn Rygge, med sin daglige rute fra Østfold til Stavanger.City Airline er nå blitt et datterselskap av svenske Skyways som opplyser på sine nettsider at de tar over trafikken på linjene mellom Gøteborg og Bergen, samt Gøteborg og Stavanger fra 31. oktober.

Ruten Stavanger - Rygge - Stavanger har City Airline flydd på dagtid da de hadde kapasitet mens flyet var i Stavanger. Det er kun mulig å booke billetter på denne ruten til og med 28. oktober.

Det som foreløpig er klart er at ledelsen ved Moss lufthavn Rygge er i kontakt med flere flyselskap med mindre flytyper enn det Norwegian har, for å kunne ta over rutene til Bergen og Trondheim, når Norwegian legger disse ned på nyåret.

Om Skayways er en av de aktørene som kan tenke seg å ta over innenrikstrafikken på Rygge er ikke bekreftet, men det kan ikke utelukkes. Likeledes har både Widerøe og DAT (Danish Air Transport) gitt utrykk for at de synes flyplassen og rutene er interessante.

Ledelsen ved flyplassen har tidliger uttrykt at de håper at de har på plass et nytt innenrikstilbud senest april neste år. I så tilfelle står flyplassen uten et tilbud til Bergen og Trondheim i 3 måneder, mens Stavangerruten kan bli stående udekket i 5 måneder.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart