-->

5. september 2011

SAS er helt i rute

SAS er best i klassen igjen (SAS)
SAS punktlighet var i august selskapets beste noensinne, og flyselskapet ble dermed verdens mest punktlige selskap for andre måned på rad. Siste måned var 93.84 % av alle SAS’ flygninger på rute, og dermed best i kategorien ”major airlines” som består av flyselskap med minst 30 000 avganger per år. Ikke noe ”major” flyselskap var i nærheten av SAS punktlighet i august.

- SAS fortsetter å leve opp til vårt løfte om å ta hånd om kundenes tid på beste måte. Dette er en punktlighetsrekord som vi er utrolig stolte over, og den bekrefter vår posisjon som det meste punktlige flyselskap i Europa gjennom de siste årene, noe som er en viktig forklaring til at vår kundetilfredshet er den beste på elleve år, sier konsernsjef Rickard Gustafson i SAS.

Nummer to i Europa
Det er kun det rumenske selskapet Tamrom som slår SAS når det gjelder mest punktlig i Europa, i alle kategorier flyselskap. Og de andre norske selskapene lander like bak. Norwegian sikrer tredjeplassen med en punktlighet på 93,53 prosent, mens Widerøe setter hjulene ned på en femteplass med 91,22 %.
Snittet for europeiske flyselskap var 81.2 %
Med punktlighet menes i denne sammenheng at flyselskapet lander innen 15 minutter etter oppsatt tid.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart