-->

18. september 2011

Osloairports på sosiale medier

Illustrasjonsfoto
Klart vi er med på sosiale medier også! Vi har sagt at du skal få slippe å surfe rundt på jakt etter luftfartsnyhetene, vi samler alt for deg på Osloairports.com - nyheter fra Gardermoen, Rygge og Torp.
Gå online på mobilen, få de siste nyhetene på Twitter og Facebook eller la oss sende dem rett i innboksen din.I de fire årene vi har eksistert har vi hatt som målsetting å samle aktuell informasjon knyttet til flyplassene rundt Oslo - Gardermoen, Rygge og Torp, på et sted. Sammen med nettsiden til Osloairports.com, er det enkelt å følge oss på Twitter og Facebook, via mobilen eller motta informasjoen på mail. Andre tjenester kan bli lagt til etterhvert.
Her er noe av det vi kan tilby.Vi både Twittrer og er på Facebook. Disse to tjenestene bruker vi til aktivt å informere om nye artikler som er publisert. Vi har som målsetning at du innen 20 minutterskal finne overskriften og en kort innledning til artikkelen, med en lenke som sender deg videre fra disse to platformene. Korte nyheter og informasjon som vanligvis ikke legges ut på nettsidene legges også ut her. Følg oss på Twitter og lik oss på Facebook
Lese oss på mobilen? Ikke noe problem! Bruk QR-koden (Quick Response) som ligger her eller på forsiden vår. Vi anbefaler å legge adressen vår inn som et bokmerke på mobilen din, så er det lettere å finne oss neste gang. Kanskje leser du oss neste gang du er ombord i et fly med wifi-tilgang.
Har du ikke QR-leser på mobilen?, her er et lite utvalg av lesere du kan laste ned og bruke. Det finnes flere å velge mellom, prøv hva som passer best for din mobil. I-nigma, Lynkee, BeeTag, MobileTag. Du kan naturligvis skrive adressen vår rett inn i nettleseren på mobilen og gå online. Vi har gjort noen grep i våre datasystemer sånn at osloairports.com er raskere og lettere å laste ned til mobilen. 
Ønsker du å få de siste artiklene på epost ? Hver dag samler vi sammen de siste artiklene som er skrevet siste døgn og sender dem i en epost, da kan du lese dem når det passer og samtidig være oppdatert på hva som skjer.
Er det ikke skrevet noen artikler siste 24 timer, så mottar du heller ingen ting i fra oss.
Vi bruker epostadressen din kun til å sende deg de siste artiklene. Adressene selges ikke videre av oss, og vi benytter dem heller ikke til å sende deg annen informasjon. Tjenesten er gratis og uforpliktene å bruke, og du kan til en hver tid melde deg av tjenesten. På forsiden av Osloairports.com, høyre side, ligger "påmeldingsskjemaet". Fyll inn epostadressen og klikk "meld-deg-på-knappen". Du mottar en epost hvor du godtar påmeldingen, og så er du registrert.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart