-->

9. september 2011

Widerøe med nye rute Oslo-Sandnessjøen

Widerøes DH8-300 (Widerøe) 
Widerøe styrker flytilbudet på Helgeland med to nye direkteruter. Etter den positive responsen på direkteruta mellom Sandnessjøen og Oslo, fortsetter Widerøe med et direktetilbud der tre ganger i uka. I tillegg flyttes en av direkteavgangene til Brønnøysund fra Oslo til Bergen.

De nye rutene kommer etter innspill fra næringslivet og kunder i regionen, og de svært gode erfaringene vi har hatt med direkterutene nå i sommer, forteller kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe.

Ruta mellom Brønnøysund og Bergen starter opp 30. oktober, og knytter området direkte til Vest- og Østlandet, med gode videreforbindelser til Stavanger, Haugesund, Skien og Torp. - Dette er helt i tråd med det reisemønsteret vi ser til Brønnøysund, forteller Kongsteien.

I tillegg øker Widerøe kapasiteten på fra Oslo til Brønnøysund mandag og fredag, ved å sette inn en DH8-300 med større setekapasitet midt på dagen.

Ruta Oslo-Sandnessjøen starter 31. oktober, og skal flys tre ganger ukentlig, mandag, fredag og søndag. Direkteruta betyr redusert reisetid og priser sammenlignet med alternative reisemåter. Ruta mellom Bergen og Brønnøysund flys tirsdag, onsdag, torsdag. Flytidene blir 1 time og 45 minutter på begge rutene.

Den nye ruten kompletterer Widerøes omfattende rutetilbud på Helgeland og gir både innbyggere, næringsliv og fritidsreisende et godt og effektivt flytilbud til hele Norge og ut i verden.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage