-->

26. september 2011

Widerøes studentbillett er tilbake

Foto: Widerøe
Nå gjeninnfører Widerøe studentbilletter på sine flyvninger, og disse kan bestilles tett opp til avgang på alle Widerøes direkteruter innenlands.


Billig høstferie
-Widerøe legger ut en rekke billige billetter på sine avganger. Den billigste billetten starter på 395 kroner, men disse er svært populære og er gjerne de billettene som blir solgt først. Nå gir vi studenter en ekstra mulighet til å finne billige billetter tett opp mot avgang. Dette gir uante muligheter for dem som enda ikke har planlagt høstferien, sier Kommunikasjonsdirektør i Widerøe, Richard Kongsteien.

Ønske fra studenter
Studentpriser er ikke nytt i Widerøe. Dette var et populært tilbud som ble erstattet av ungdomsbilletten i 2009. Etter mange tilbakemeldinger fra studenter har Widerøe valgt å gjeninnføre billetttypen i tillegg til ungdomsbilletten.

-Vi lytter til kundene våre. Studenter og ungdom er en viktig målgruppe for oss. Ved å legge forholdene til rette for studenter i dag, håper vi å få de samme tilbake som forretningskunder i morgen, fortsetter Kongsteien.

Studentbilletten gjelder for studenter tom 31 år, og gjelder kun reiser innlands.


Priseksempler på studentbilletter er:
Bodø - Svolvær 450,-
Sogndal - Oslo: 510,-
Ørsta/Volda - Oslo: 531,-
Førde - Oslo: 531,-
Mo i Rana-Trondheim: 531,-
Sandefjord-Trondheim: 537,-
Kirkenes-Tromsø: 631,-

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart