-->

13. januar 2012

Flytoget kåret til årets norske reiselivsprodukt 2011

Årets norske reiselivsprodukt
Flytoget gikk helt til topps i kåringen av «Årets norske reiselivsprodukt 2011» på årets Grand Travel Awards Norge på Radisson Blu. Rekordhøy kundetilfredshet og en uslåelig punktlighet er suksessoppskriften.

- Jeg er utrolige stolt på vegne av alle 300 servicemedarbeidere i Flytoget. Prisen er en stor inspirasjon og bekreftelse på at Flytogets kompromissløse kundefokus i drift- og serviceleveranse gir fornøyde og lojale kunder og samarbeidspartnere i reiselivet, sier administrerende direktør Linda Bernander Silseth i Flytoget.


annonse


Grand Travel Awards er reiselivets egen Oscar-utdeling og det er første gangen at prisen «Årets norske reiselivsprodukt 2011» deles ut. Juryen besto av toppledere fra flere reiselivsaktører i Norge og Flytoget vant foran mange andre dyktige bedrifter, destinasjoner, reiselivsaktører og produkter.


Punktlighet står i fokus

I løpet av 2011 målte Flytoget en punktlighet til Oslo Lufthavn på hele 94 prosent og en kundetilfredshet på hele 96 prosent. Dette er et resultat av et målrettet arbeid med stadig å forbedre produktet, samtidig som man har lansert nye innovative løsninger til de reisendes glede.

- Vi har svært fornøyde kunder, men vi strekker oss hele tiden etter å bli enda bedre. I 2011 har vi tatt ytterligere grep til beste for våre kunder ved å fornye togsettene innvending, tilby gratis trådløst nettverk om bord, strømuttak ved hvert sete, egen Flytog-app og innsjekkingsautomater på Oslo S, sier Sverre Høven, direktør for kommersiell og operations i Flytoget, til boarding.no.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart