-->

10. januar 2012

To nye Ryanairruter fra Rygge

Også til Malta og Pafos
 I dag annonserte Ryanair enda to ruter i fra Rygge, og vil med dette være oppe i 41 direkteruter fra Østfold, sommerstid.
De nye destinasjonene er Malta og Pafos på Kypros. 
Ruten til Malta vil starte 2.mai og flys 2 ganger i uken på onsdager og lørdager. Ruten til Pafos Kypros vil starte 8.mai og flys 1 gang i uken på tirsdager.

I tillegg til disse to nye rutene og de fem andre som ble lansert i slutten av 2011, er Ryanair glad for å bekrefte at ruten fra Oslo Rygge til Ibiza er tilbake på sommerprogrammet 2012 (som vi twitret om igår). Ruten til Ibiza vil gå i juli på tirsdager og lørdager.


annonse


- Ryanair er glade for å kunngjøre videre vekst fra Oslo Rygge sommeren 2012. De nye rutene til Malta and Pafos på Kypros vil gi våre reisende i Oslo og Østlandsområdet enda flere gode reisemuligheter når de planlegger sin neste sommerferie. Tilsammen har Ryanair nå annonsert 7 nye ruter og gjeninnført to ruter fra Oslo Rygge sommeren 2012 og forventer med dette at sommerens ruteprogram vil bli enda mer suksessfullt en fjorårets, sier
Ryanair’s salgs- og markedssjef for Norden, Elina Hakkarainen i en kommentar til Osloairports.com

Som et maleri fra maleriets tidligere dager, vakkert og gjennomført, ligger republikken Maltas hovedstad Valletta nydelig plassert ved Middelhavets bredder, og venter på at du skal ta del i dens gleder. De er det mange av!
En by bygget av gentlemen, for gentlemen, er et av ordtakene som beskriver skjønne Valletta. Byen ble bygget av riddere av St. John, bedre kjent som Johanitterordenen, som i dag er bedre kjent som Malteserordenen, og er oppkalt etter denne ordenens Stormester, Jean Parisotte de la Valette.

- Vi er veldig glade for de nye rutene og gjeninnføringen av tidligere ruter fra Moss lufthavn Rygge. Vi har stor tro på at den utrolige gode dekningen vi har av populære reisemål til Middelhavsområdene, vil friste solhungrige nordmenn til å kjøpe en rimelig ferie og benytte seg av de gode reisemulighetene man har fra Moss lufthavn Rygge denne sommeren, sier adm.direktør i Rygge sivile lufthavn AS, Pål F. Tandberg, i en kommentar til satsingen.

Samtidig ble det idag klart at Tampere, Newcastle, München-Memmingen kuttes helt fra Rygge, mens La Rochelle kuttes midlertidig.

Nedenfor finner du Ryanairs program på Rygge sommeren 2012.
Klikk på bildet for større versjon.

Ryanairs ruter fra Rygge sommeren 2012 (Ryanair)

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart