-->

16. februar 2012

DAT kutter i rutene til Bergen

DAT kutter i Bergenstilbudet
Få passasjerer på DATs fly til Bergen gjør at selskapet fjerner én avgang. Tallene for januar viser at 7000 passasjerer fløy innenriks til og fra Rygge med DAT i januar. Det er fire tusen færre enn Norwegian fraktet i januar i fjor, men direktør Pål Tandberg i driftsselskapet RSL er allikevel fornøyd.- Vi startet i en lavsesong, og tallene ser bedre og bedre ut. Så får vi heller evaluere når det har gått 2-3 måneder, og se hvilket nivå man stabiliserer seg på.

Spent på næringslivet
Det er bare halvannen måned siden det danske flyselskapet startet opp hele tre daglige ruter til Bergen. Som følge av få passasjerer, kommer Danish Air Transport nå til å kutte én av de tre daglige avgangene fra Moss lufthavn Rygge til Bergen.


Det er avgangen klokken 13:45 som nå tar en pause mellom 20. februar og 24. mars, men flighten vil trolig gå hver fredag. Morgenavgang til Stavanger går ikke på fredager i perioden 24. februar til 30. mars.

Og direktørener ikke mindre spent på hva som vil skje i fremtiden.

– Det blir spennende å se utviklingen i det første halvåret, ikke minst å se i hvor stor grad næringslivet bruker innenlandsrutene her på Rygge.

- Vi har sett at det har vært litt tynt trafikkgrunnlag på den avgangen, så den er det ikke grobunn for nå i februar, sier Tandberg.

Og direktøren i RSL er ikke mindre spent på hva som vil skje i fremtiden.

- Det blir spennende å se utviklingen i det første halvåret, ikke minst å se i hvor stor grad næringslivet bruker innenlandsrutene her på Rygge, sier han til nrk.no.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart