-->

6. februar 2012

Ny Budapestrute fra Rygge

Foto: T. Mellies
Fredag gikk det ungarske flyselskapet Malev over ende, og allerde timer senere var Ryanair klare til å gå inn og overta ruter i markedet. I dag ble det bekreftet av Rygge får tre ukentlige direkteforbindelser med den ungarske hovedstaden.


Det irske flyselskapet er allerede klare med ny rute mellom Moss lufthavn Rygge og Budapest. De reisende trenger ikke vente lenge. Den første avgangen går allerede om 12 dager -  18.februar.

Tilbake til Budapest
- Vi er veldig glad for å igjen ha Budapest på rutekartet fra Rygge. Budapest var den første ruten vi startet med i forbindelse med vår offisielle åpning i februar 2008 og det er gledelig at Ryanair nå har valgt å sette den på kartet igjen, sier adm.direktør Pål F. Tandberg i Rygge sivile lufthavn AS.


- Jeg vet Budapest har et stort potensial ut fra Rygge og har store forventinger til ruten, sier Tandberg.

Meldingen fra Malev om deres vanskelige økonomiske situasjon kom tidlig fredag, og noen timer senere startet flyselskapet å søke rutekartet sitt for potensielle muligheter.

Ryanair vil fly mellom Rygge og til Ungarns hovedstad Budapest tre ganger i uken. Flyene går tirsdag, torsdag og lørdag, med avgang 18:30 fra Rygge, ankomst Budapest 20:10 lokal tid.

Konkurransen på ruten får de fra Norwegian som allerede flyr dit, i fra Gardermoen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart